搜索
 請即註冊
查看: 1581|回復: 11

首相僭建

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

關二哥首相府涉嫌僭建地下皇宮, 要求撤查及立即下台

寶親王

首席大法官

御用大律師 QC

W幣

存款

二級功績勳章親王御林軍事團司令勳章銀聖壽勳章

關振英你呃人!

His Highness Prince Ludwig, CEG OM MP QC

敬親王

大司憲

W幣

存款

1萬

親王二級功績勳章二級慶寧藝術及文化獎章長期之杖中秋月兔住戶證傳媒證商業證

睇過∼佢邊有地下皇宮
不過係個茅坑咁大嘅窿姐∼

不折不扣的寫稿佬

敬親王

大司憲

W幣

存款

1萬

親王二級功績勳章二級慶寧藝術及文化獎章長期之杖中秋月兔住戶證傳媒證商業證

路德維希 發表於 2012-12-11 03:19
關振英你呃人!

就好似男人去錯女廁咁姐∼唔涉及呃人問題∼

不折不扣的寫稿佬

道親王

W幣

存款

親王二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

無限播放:

你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。你呃人,你一直都講緊大話,你唔好再呃人。

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

(播音機~~~~)

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

頂... 點解一入黎就聽到唐唐把聲

The most handsome prime minister in the history of micronations

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

關二哥 發表於 2012-12-11 22:15
頂... 點解一入黎就聽到唐唐把聲

你呃人....你乜野都講大話

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

仲尼 發表於 2012-12-12 00:27
你呃人....你乜野都講大話

我印象中,我從來冇話過自己冇講大話~

The most handsome prime minister in the history of micronations

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

關二哥 發表於 2012-12-12 22:09
我印象中,我從來冇話過自己冇講大話~

你呃人,唔好講大話

56樓
http://wongmingempire.com/bbswm/ ... 4j%B8%DC&page=6