請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索
 請即註冊
查看: 1473|回復: 8

(粗口)爆

W幣

存款

銀聖壽勳章

點解你永遠都可以咁撚虛偽
仆街,你當時吾妥可以講架,點解又要扮到好撚無辜咁呢
家陣你sd晒戈啲相去你班群度 係班群當我傻仔咁笑
第二朝又要扮到冇野咁同我挽
搞到我成戈傻仔咁 乜都吾撚知 成日都靠第3者同我講番
之後我已經吾踢爆你啦,係扮度岩岩先知咁,你重要一句sorry都冇,重要講番句咩料呀
真心想話你咩料呀 你偷拍還偷拍呀 咪鬼sd上班群當我傻仔咁笑啦
明明升上f3後啲人已經講少左好我同佢好多緋聞
你又要sd埋啲咁既相上去 咁戈陣打緊機 你揾戈角度偷拍都好似情侶咁 已經算啦
重要周圍sd周圍唱  周圍問人襯吾襯咁 到底有冇理過我咩感受
屌,重話對我坦白對我坦白就吾洗等我見到你wts同人講啲咁既野先解釋番啦
有啲野人做左架啦 sd左出去既圖就好似潑左出去既水咁 收吾番架
你扔左戈杯落地無論你講幾多次對吾住都冇用 何況你一句都冇重話係我錯 話我咩成日覺得好大件事
你sd上班群之後 我屌都冇屌過你啦 係你重周圍唱 我先忍吾住話你
相反如果係我sd上去呀 你會點呀,即刻係fb開post屌我啦 咁我有冇呀 冇呀嘛 重好意思惡人先告狀係fb屌我
你同我講既野 戈刻又叫我應承你 邊戈都吾準講 我做到呀
係我鬧你戈陣我係有講番呢件事 話我冇出賣到你
但吾該 你吾好一時一樣啦 戈時叫人吾好爆
到呢家又話我中意講可以講 吾care 如果吾care呀,戈時就吾好叫我吾講啦 虛偽撚
又詬我咩口密大晒?! 係呀,口密吾係大晒,起碼品德好過你先啦
話人之前諗下自己對人做過咩先啦 on9
好日都吾發一次post  係要逼我爆
自己又話手繩到左通知你 通知你又吾應機 比晒臉色咁 真係頂吾撚順
家陣你自己錯 我話你兩句係我吾岩呀?!
平時你無啦啦發脾氣我地咪又係咁忍 呢家要你忍番一次都吾得?!
又話我平時對你點對你點
知吾知我地成班友平時忍你幾多呀 忍你見你嬲我地同你say sorry
但你呢 以為自己真係女王呀 人地一定要忍你架
人既底線有限架 f2忍到你呢家都算係咁啦
戈日我話完你 又吾見你即日發post屌 隔左咁撚多日先發post 博乜撚?!

(我都知係有啲冇結構,但純粹想發洩,不喜勿插)

但是天總會黑 人總要離別 誰也不能永遠陪誰

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

喜見阿蘇

W幣

存款

銀聖壽勳章

仲尼 發表於 2014-2-6 20:37
喜見阿蘇

但一見就火緊呢

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

阿蘇 發表於 2014-2-6 20:38
但一見就火緊呢

你次次都唔出黎.....見唔到我緊係火

W幣

存款

銀聖壽勳章

仲尼 發表於 2014-2-6 20:42
你次次都唔出黎.....見唔到我緊係火

太懶啦~

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

阿蘇 發表於 2014-2-6 20:42
太懶啦~

食飯又唔見你懶

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

好久不見,一見就爆

The most handsome prime minister in the history of micronations

W幣

存款

銀聖壽勳章

關二哥 發表於 2014-2-6 21:52
好久不見,一見就爆

別講笑 憤怒爆開了 讓我爆開了 火花正燃燒

慶寧皇帝

W幣

存款

1萬

皇帝級帝國大勳章太上皇級帝國大勳章銀聖壽勳章