搜索
 請即註冊
樓主: 青山杏仁

千帖突破!

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

橋尚良 發表於 2020-5-3 15:41
可能真係仲尼做少左糾集新人促成內閣無人駕駛的行動,所以紀文思先當選到  ...

又係你講首相係我傀儡,咁紀文思青山同你都係我傀儡啦

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

李興道 發表於 2020-5-3 15:42
橋長者把大家炒埋一碟。
論程度比例大細,其實你好細姐。

我次次選主席副主席、提名候選人都交由常委會投票決定,大家同意先至實行,從來冇硬推過,橋長者咁講對我好唔公道!

The most handsome prime minister in the history of micronations

理親王

W幣

存款

親王金聖壽勳章中秋月兔狗年金幣

關二哥 發表於 2020-5-3 15:44
參與政務多少唔係靠把口,青山加入經協六年,從來冇因為冇官做就威脅辭職退黨玩嘢,佢參與政務比好多人更 ...

參與政務更加唔係有官位在身就為之有參與政務

唔好再用青山作為稻草人去幫盲推新人歪風擋箭

由始至終我從來都冇怨青山半句,早幾日我甚至主動公開表明退休決定與青山無關

理親王

W幣

存款

仲尼 發表於 2020-5-3 15:46
又係你講首相係我傀儡,咁紀文思青山同你都係我傀儡啦

我無話咁多任都係你傀儡

謙平男爵

W幣

存款

男爵四級功績勳章中秋月兔

大家加油 一齊推上一日千帖 見證歷史

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?請即註冊

x

道親王

W幣

存款

親王二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

關二哥 發表於 2020-5-3 15:46
我次次選主席副主席、提名候選人都交由常委會投票決定,大家同意先至實行,從來冇硬推過,橋長者咁講對我 ...

所以佢係一時火遮眼,你大人有大量啦。
虛國最靚仔首相,連黃名黃宗澤都唔夠你靚仔啦

理親王

W幣

存款

青山杏仁 發表於 2020-5-3 15:45
其實我就覺得參與政務既多寡 唔直接等同一個人既能力 只係佢之前冇向大家證明自己
冇一個人會有絕對既準 ...

冇證明又點知呢個人有冇能力呢?

不過我都退左黨,都已經話左唔支持任何人,完啦

總之我退休從來都唔係因為青山你,我如果係要反對你既,直接入其他黨提倡要踢你落台唔好?

太輝王琴晚話叫你落台,我都提出異議啦!

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

橋尚良 發表於 2020-5-3 15:47
參與政務更加唔係有官位在身就為之有參與政務

唔好再用青山作為稻草人去幫盲推新人歪風擋箭

咁請問除咗我推舉青山,你仲想批評邊個盲推咗邊個新人呢?你唔好再指桑罵槐,成日話風氣問題,其實矛頭指住我同青山!

The most handsome prime minister in the history of micronations

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

橋尚良 發表於 2020-5-3 15:47
我無話咁多任都係你傀儡

你又話揀定傀儡,即係以往都可以話事啦,唔係點揀定? 下議院小數黨都可以揀傀儡

理親王

W幣

存款

關二哥 發表於 2020-5-3 15:49
咁請問除咗我推舉青山,你仲想批評邊個盲推咗邊個新人呢?你唔好再指桑罵槐,成日話風氣問題,其實矛頭指 ...

呢個歪風,第一個建立既人係仲尼

堅持要反對馬仔回任首相係你同紀文思

寫社評講古德都係老人係黃名周報(第17年第11號)

呢一個歪風從來都係共業,除左李興道同太輝王,其他人都沒有出來反過呢個歪風