請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索
 請即註冊
樓主: 仲尼

首相紀文思評分調查

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

仲尼 發表於 2020-2-22 00:04
這是你們看我們而已。

自從經協落第一次失落執政權後,整日就人身攻擊,不務正業。上個半年無政績都算了 ...

麗山就更加好笑 我攻擊左麗山啲咩?我幾時有鬧過麗山?

你咁樣屈人嘅

理親王

W幣

存款

親王金聖壽勳章中秋月兔狗年金幣

仲尼 發表於 2020-2-22 00:04
這是你們看我們而已。

自從經協落第一次失落執政權後,整日就人身攻擊,不務正業。上個半年無政績都算了 ...

香港狀況如何,大家心照,拎呢樣野黎講,我只會懷疑你到底平行時空左幾耐?

回正題啦,講真,如果自民聯個個都有你,或者容親王的質素,一早就做左萬年執政黨。

現在是哪些人沒有黃名執政身份,就整日人身攻擊,不務正業,非要攬炒不可?

是哪些人一直拒絕停火?不如你先看清楚再講。

仲尼老哥,你係咪潛水太耐唔清楚情況?

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

橋尚良 發表於 2020-2-22 00:09
香港狀況如何,大家心照,拎呢樣野黎講,我只會懷疑你到底平行時空左幾耐?

回正題啦,講真,如果自民聯 ...

佢真係無追po就衝出黎 唔知佢jm9

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

紀文思 發表於 2020-2-22 00:08
我地不務正業?咁古德里安又有啲咩正業?你應該用指責執政經協的標準去看古德里安嘅時期

一隻手掌拍唔響 ...

古德里安今時今日係執政?為其麼要看他?

而且古德里安幾歲你幾歲?要我用中學生標準去和大學生比?經協不至於這樣比吧?

理親王

W幣

存款

仲尼 發表於 2020-2-22 00:13

而且古德里安幾歲你幾歲?要我用中學生標準去和大學生比?經協 ...

原來微國上還要講幾歲,實在長知識了

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

仲尼 發表於 2020-2-22 00:13

而且古德里安幾歲你幾歲?要我用中學生標準去和大學生比?經協 ...

乖啦 算啦 大家都係護短gah啦 唔會有一個客觀嘅水平去睇一件事 所以無謂繼續嘈啦

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

橋尚良 發表於 2020-2-22 00:15
原來微國上還要講幾歲,實在長知識了

算啦 唔好嘈啦 費事傷和氣 擺明護短 嘈你無意思

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

紀文思 發表於 2020-2-22 00:15

紀文思要同古德里安比咁你慢慢比,對你完全失望

理親王

W幣

存款

紀文思 發表於 2020-2-22 00:15

確實冇乜討論價值,專注研究事務學會就專注研究事務先係

這張圖我送給你跟 @仲尼

我地專注做政務,孝親王專注研究事務
Perfect!

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

紀文思 發表於 2020-2-22 00:12
佢真係無追po就衝出黎 唔知佢jm9

係你地係Whatsapp叫停火,你地而家日日攻擊雨框乜料呀?你就jm9