請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索
 請即註冊
樓主: 仲尼

首相紀文思評分調查

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

仲尼 發表於 2020-2-22 00:17
紀文思要同古德里安比咁你慢慢比,對你完全失望

唔講啦 其實我唔中意同你地啲元老嘈 雖然我註冊耐 但係我都係18年先開始活躍 你地全部都係前輩

雖然你同神秘唔係經協 但係我不嬲都覺得你地好值得欣賞 as a 新人 我見到你咁樣顛倒黑白真係好灰心

不過唔好再講咩海島啦 陣間我地變左引戰狗 又嘈過 我真係死比你睇

嬲,所以打你!

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

仲尼 發表於 2020-2-22 00:19
係你地係Whatsapp叫停火,你地而家日日攻擊雨框乜料呀?你就jm9

癡線 明明係雨框日日攻擊我 我幾時還過口 本美嵐唔會浪費青春攻擊哩啲無taste嘅人

佢無taste係事實 唔係攻擊 歌頌方國珊嘅人你都覺得有taste嘅話 我都會重新審視你嘅taste

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

紀文思 發表於 2020-2-22 00:23
癡線 明明係雨框日日攻擊我 我幾時還過口 本美嵐唔會浪費青春攻擊哩啲無taste嘅人

佢無taste係事實 唔係 ...

正如你鍾意葉劉我都無歧視過你

我無話你還口,但希望你帶領既經協就做下實事而唔係日日攻擊下人地既個人身份

我唔係要保住我黨員,隨時佢地聽日去左第二個黨,問題係你咁攻擊人無外國既人會上黎

黃名模式係乜唔該睇下報紙,唔係要迎希畫公仔畫出腸

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

仲尼 發表於 2020-2-22 00:34
正如你鍾意葉劉我都無歧視過你

我無話你還口,但希望你帶領既經協就做下實事而唔係日日攻擊下 ...

實事唔係講出黎俾人聽嘅 好努力地做緊

至於黃名模式我宜家不做評論,只能夠話,每次講XX模式嘅人都無好下場。重慶模式果個坐監,中國模式根本就係笑話。坐等中國解體

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

紀文思 發表於 2020-2-22 00:40
實事唔係講出黎俾人聽嘅 好努力地做緊

至於黃名模式我宜家不做評論,只能夠話,每次講XX模式嘅人都無好 ...

咁改叫「黃名價值」,包容下其他國家既人唔該啦

外國ban人關我地鬼事,最好外國ban曬佢地D國民,佢地就會黎黃名

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

仲尼 發表於 2020-2-22 00:43
咁改叫「黃名價值」,包容下其他國家既人唔該啦

外國ban人關我地鬼事,最好外國ban曬佢地D國民,佢地就 ...

認同啊 最好佢地封國 然後黎黃名 哈哈哈哈

但係我都希望貴黨部分黨員唔好在好似葉劉咁 日日葡萄 日日好似怨婦咁 佢繼續咁樣酸溜溜講野呢 佢唔需要做外國總統又或者自民黨員啦 佢黎做第一先生啦 因為佢咁葉劉我會把持唔住愛上佢

黃名再出發大聯盟

明政公所市長

W幣

存款

銀聖壽勳章四級名譽勳章

龍志景朗 發表於 2020-2-21 10:38
沒有黃名,你什麼都不是,九流政客的意見果然九流。

@紀文思
支持紀同志,但我不支持種族歧視言論

国安法肯定会使“一国两制”实践行得更稳、走得更远

黃名再出發大聯盟

明政公所市長

W幣

存款

銀聖壽勳章四級名譽勳章

仲尼 發表於 2020-2-21 18:28
今時今日還未加回我國logo,有失黃名國威

經協卻視若無睹

仲尼同志。這裡有人侮辱我、隆同志、雨同志等人為「蝗蟲」,但我們三人為黃名貢獻了近7000帖

黃名再出發大聯盟

明政公所市長

W幣

存款

銀聖壽勳章四級名譽勳章

馬仔 發表於 2020-2-21 19:23
我相信紀文思可以改善

支持紀同志

W幣

存款

四級名譽勳章

古德里安 發表於 2020-2-22 17:38
仲尼同志。這裡有人侮辱我、隆同志、雨同志等人為「蝗蟲」,但我們三人為黃名貢獻了近7000帖 ...

強烈譴責歧視言論