搜索
 請即註冊
樓主: 仲尼

首相紀文思評分調查

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

橋尚良 發表於 2020-2-21 22:06
確實,外來的政棍都換上本地的身份來打擊一個有建設能力的執政團隊。
整件事滿像你頭像那位先生的,也像 ...

「外國勢力」這句口吻好像某些極權國家

而且如果一兩句話就可打擊執政團隊,這個團隊應該係本身都幾廢

理親王

W幣

存款

親王金聖壽勳章中秋月兔狗年金幣

仲尼 發表於 2020-2-21 23:26

而且如果一兩句話就可打擊執政團隊,這個團隊應該係本 ...

在野黨自從唔再係仲尼做黨魁之後就每況愈下,越黎越低質

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

橋尚良 發表於 2020-2-21 23:38
在野黨自從唔再係仲尼做黨魁之後就每況愈下,越黎越低質

執政黨「搞好黃名」就係黎轉移視線去批評沒有任何權力的在野黨?

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

仲尼 發表於 2020-2-21 23:41
執政黨「搞好黃名」就係黎轉移視線去批評沒有任何權力的在野黨?  ...

其實有權力 在乎你地有無好好運用

希望自民黨喺問答環節發問更加多有質素嘅問題 上次有條問題都幾有建設性 而不驚訝地 果一位有質素嘅自民黨同僚的確無好似部分自民黨怨婦咁~

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

紀文思 發表於 2020-2-21 23:45
其實有權力 在乎你地有無好好運用

希望自民黨喺問答環節發問更加多有質素嘅問題 上次有條問題都幾有建設 ...

這些權力就你被你們說破壞黃名、破壞經協團結

總之經協永遠就是對,自民盟就永遠是外國勢力永遠就是錯

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

仲尼 發表於 2020-2-21 23:49

總之經協永遠就是對,自民盟就永遠是外國勢力永遠就是錯{: ...

你地咪又係一樣 永遠戴一種有色眼鏡睇經協 逢經協必反

其實外國勢力無咩問題 我同你 甚至二哥 翹翹都有外國背景 但學中國話齋 唔好挾洋自重

或者我以前喺百度玩文字演繹咁講 角色間要分清楚 唔好將兩個角色搞亂曬 其實部分人就係嬲自民黨嘅人分唔清角色

當然啦 你同埋神秘絕對係表率 你地兩個其實做到一個榜樣 甚至偉哥都做得好好 希望你地可以教下你啲細

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

仲尼 發表於 2020-2-21 23:49

總之經協永遠就是對,自民盟就永遠是外國勢力永遠就是錯{: ...

同埋我搵過你地嘅國會議員,我都叫佢地放膽問,有咩想問或者想鬧都可以喺問答環節做。的確,上次佢地做得好好啊~~

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

紀文思 發表於 2020-2-21 23:54
你地咪又係一樣 永遠戴一種有色眼鏡睇經協 逢經協必反

其實外國勢力無咩問題 我同你 甚至二哥 翹翹都有 ...

這是你們看我們而已。

自從經協落第一次失落執政權後,整日就人身攻擊,不務正業。上個半年無政績都算了,這是香港的問題。

2020半年一開始就每日攻擊海島麗山,原來執政權就是每日攻擊其他人。

之前你們在Whatsapp說不再就海島一事攻擊,完來只是廢話。

自由民主聯盟

容親王

W幣

存款

1萬

親王四級黃統建國勳章二級功績勳章中秋月兔狗年金幣

仲尼 發表於 2020-2-21 23:26

而且如果一兩句話就可打擊執政團隊,這個團隊應該係本 ...

就快夠數
可以整長者生成器

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

仲尼 發表於 2020-2-22 00:04
這是你們看我們而已。

自從經協落第一次失落執政權後,整日就人身攻擊,不務正業。上個半年無政績都算了 ...

我地不務正業?咁古德里安又有啲咩正業?你應該用指責執政經協的標準去看古德里安嘅時期

一隻手掌拍唔響,我都想知道我做咩無端端被海島target左