請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索
 請即註冊
查看: 517|回復: 3

[廣東] 火炭麗琪

自由民主聯盟

容親王

W幣

存款

1萬

親王四級黃統建國勳章二級功績勳章中秋月兔狗年金幣

Trapping trapping whole life is a trap
愛情陷阱 oh life is sad
All all her want is that 樓同車
All all I have 係腫瘤同病 in my mind
In this city 事與願違係種自然
So it's ok to be 自憐
卷起幾支開始自燃 AYO
嘗試過堅持 有嘗試過努力
但「社會敗類」that's that how they called us
Fuck with us 子彈會 loading
你留下疤痕 父母死去 shit 哈利波特
中指舉起 yea we fuck 'em all
中指舉起 yea we fuck 'em all
失去嘅將會令你得到更多
We run 整個火炭似法輪功 GOD DAMN IT

[YoungQueenz]
火炭 麗琪 火炭 麗琪 火炭 麗琪
火炭 麗琪 火炭 麗琪 火炭 麗琪 ya ya yeah yeah

[FOTAN LAIKI]
火炭 麗琪 Inhale 閉氣
火機 撻着 POP E 拍藥
點起咗支blunt 知我好撚chill (chill)
唔該閂窗啲草我哋繼續燒
煮咗好多brownies 以為我係人妻 (人妻)
燥到着火 swag 熱情的臭閪 (臭閪)
上咗的士我就pass支joint俾司機
問我咩名 我話我叫火炭Gucci mane (Gucci)
嗰啲fuck boy亂咁襯對yeezy (yeezy)
我就偏向清純好似Fiji (Fiji)
對眼擘唔開 我就丙到好撚大
叫我city girl 不過嚟自新界
許留山hot box smoke到成房都係煙 (丙野)
Shout out to my girls 眼紅紅 好似Twins
I'm so lit 十級火災你哋疏散
Pop粒e with the squad out of Fo Tan

興寧黨

敬親王

大司憲

W幣

存款

1萬

親王二級功績勳章二級慶寧藝術及文化獎章長期之杖中秋月兔住戶證傳媒證商業證

睇完都唔知佢想表達啲乜~但又會好神奇地LOOP多幾回

不折不扣的寫稿佬

自由民主聯盟

容親王

W幣

存款

1萬

親王四級黃統建國勳章二級功績勳章中秋月兔狗年金幣

yinghey 發表於 2019-9-18 18:13
睇完都唔知佢想表達啲乜~但又會好神奇地LOOP多幾回

好洗腦

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

The most handsome prime minister in the history of micronations