搜索
 請即註冊
查看: 215|回復: 5

事關連登

謙泰男爵

宇華坊市長

W幣

存款

男爵

由於我唔知講連登野又有涉及政治應該擺係邊, 所以擺係度先~

岩岩有個姊妹whatsapp我話連登有問卷出黎話自己比人拉左,係拘留期間「俾警員用硬物磨擦佢既陰蒂,而且佢仲俾警員餵食一啲利尿既藥物,當佢忍唔住想去廁所既時候,警員拒絕俾佢咁樣做,最後令到佢當場失禁,成條裙布滿尿液」,但事主出左警局冇搵律師解決,淨係寫問卷,個姊妹就覺得條女好慘,話作為同性,佢會相信件事係真咁話~

但我第一個反應係,hi auntie 份問卷係咪男人寫都未知啦,可信性低到一個極點,疑點又多,問卷問乜又唔知,咁我就寧願唔信了~

你地會唔會信係真?

自由民主聯盟

景郡王

內閣副總理大臣

司法大臣

國會議員

W幣

存款

郡王御林軍事團員佐勳章二級功績勳章住戶證傳媒證

香港是亞洲一線城市,西方勢力在亞洲的立足點,

香港二字代表著文明、繁榮、進步,警察的素質也在東南亞首屈一指。

這樣的城市,肯定容不下一個施展性暴力的基層警員,

坊間謠言可信嗎?

W幣

存款

銅聖壽勳章四級名譽勳章

雨框眼鏡 發表於 2019-8-29 16:20

香港二字代表著文明、繁榮、進步,警察的素質也在東南亞首 ...

這樣的城市,肯定容不下一個施展性暴力的基層警員
你真幽默

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

雨框眼鏡 發表於 2019-8-29 16:20

香港二字代表著文明、繁榮、進步,警察的素質也在東南亞首 ...

香港是代表文明 可我們是中國香港 大家都忘記了這個城市是屬於中國的

台灣是一個很前進的國家 台灣也是亞洲民主的明燈 希望你們不要墮落成為中國台灣

香港警隊的確是亞洲最優秀的警隊 香港公務員也曾經說亞洲頂尖的公務員隊伍 可是1997後之後中國香港公安和中國香港公务员

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

這是觀感與現實的問題 老百姓不會知道真相 但是整個觀感就是香港警察真的能夠這樣離譜 這就是整個觀感 調查委員會不一定找到真相 但是不成立就一定沒有一分真相

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

謠言止於智者

The most handsome prime minister in the history of micronations