搜索
 請即註冊
樓主: 驅牛翁

【出戰杏壇省總督演說】

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

成篇演說九唔搭八,啲形容詞古靈精怪,誇張至極,完全唔知道你做咩。

以我在經濟部上的大臣要職的工作經驗
哩個就更加恐怖,你喺經濟部做過啲咩,我真係記唔起。定係你想用你唔做嘢嘅作風去帶領杏壇省唔做嘢?

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

驅牛翁 發表於 2019-6-16 20:54
終於承認了在任期間沒開過會。完。

你哩啲以偏概全嘅人,我都唔想同你多講。浪費我嘅時間。

你咁中意開會,國會六次會議,你缺席左三次,出現左三次

第一次,宣誓同埋選首相。
第二次,淨係寫左同意兩個字
第三次,淨係寫左出席兩個字

你真係咁中意開會咩?有會開你又唔好好開,無會開就係度嘈。你做咩姐你?

太輝王

W幣

存款

親王長期之杖商業證

驅牛翁 發表於 2019-6-16 20:54
終於承認了在任期間沒開過會。完。

另外你已經第五次迴避我的問題了,身為經濟大臣,為什麼成立私人公司會錯漏百出,讓政府蒙羞呢?

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

龍志景朗 發表於 2019-6-16 21:03
另外你已經第五次迴避我的問題了,身為經濟大臣,為什麼成立私人公司會錯漏百出,讓政府蒙羞呢? ...

sor 我一直以為何壽係經濟大臣 不過明白嘅 仲尼又唔可以一個位都唔俾佢 因為始終係自民黨議員嘛 但係又怕佢excel之禍 咁咪搵何壽做副大臣loh

姐係空有大臣之名,而大臣嘅職務就係何壽代行。大家都知道嘅其實,不過唔出聲姐。不過無諗到有人係度邀功,話自己經濟大臣幾巴閉巴閉

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

驅牛翁 發表於 2019-6-16 20:13
請問你在任內期間有沒有開過一次會議去討論地方版面的運作或行政需要?是零呀。 ...

本人擔任杏壇省副總督時,多次與紀總督開會商討《杏壇報》事務,請閣下停止不實抹黑!

The most handsome prime minister in the history of micronations

法律與正義黨 

嘉親王

國會議員

榕樹頭市長

W幣

存款

親王一級黃統建國大勳章五級黃統建國勳章狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證

關二哥 發表於 2019-6-16 21:31
本人擔任杏壇省副總督時,多次與紀總督開會商討《杏壇報》事務,請閣下停止不實抹黑! ...

請停止對我的抹黑。

我所指的開會不是指杏壇業務上的開會。

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

驅牛翁 發表於 2019-6-16 21:36
請停止對我的抹黑。

如果大家中意開會 簡單事情複雜化就投票俾驅牛翁啦

佢一定會開完之後無結論,開左post當開左會,然後虎頭蛇尾無結論

洛晴子爵

W幣

存款

1萬

子爵

請停止對我的抹黑。

你連國會都做得咁衰 有咩資格向選民乞票?

六次會議,缺席三次,叫做有心有力?

出席三次會議,兩次會議合共字數係四個字。叫做雄心壯志?

太輝王

W幣

存款

親王長期之杖商業證

請停止對我的抹黑。

另外你已經第六次迴避我的問題了,身為經濟大臣,為什麼成立私人公司會錯漏百出,讓政府蒙羞呢?

理親王

W幣

存款

親王金聖壽勳章中秋月兔狗年金幣

講真句,當初頂住壓力支持第三級行政區,容忍「三區之禍」嘅,係紀文思。

點解今時今日會有臉皮將呢樣嘢倒轉嚟講做「四館之首」,用呢樣嘢反咬當日同你同一陣線,或者至少有幫過你嘅人?

@紀文思 似乎你只係一個幫過佢嘅契弟!