請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索
 請即註冊
查看: 152|回復: 8

[體育] 摩佬:我14次歐聯都出線

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

摩佬牙擦:我14次戰歐聯都出線
now.com 體育
10 小時前

【now.com體育】曼聯險勝年青人出線,領隊摩連奴延續領軍參戰歐聯必從分組賽突圍的走勢,不禁牙擦一番。

「最重要的事情是晉級,對於愛我的人及那些喜歡數據的人,我14次參戰歐聯,14次我的球隊都從分組賽中晉級。」

曼聯周二憑費蘭尼補時絕殺,以1:0險勝年青人得以晉身16強,雖然贏得險,摩連奴賽後不失傲氣。 球隊奠勝一刻,他激動掟水樽架,賽後坦言釋懷。「那個我沒參戰歐聯的球季,我贏得了歐霸盃。」說的是2016/17年球季,他率曼聯贏得歐霸盃,得以贏取翌季歐聯參賽權。

完成5輪比賽後,曼聯在H組5戰得10分,與得12分的祖雲達斯鎖定出線,而如果曼聯在最後一役贏華倫西亞而年青人令祖雲達斯失分,那麼曼聯甚至可首名出線。

牙擦埋今年,下年又冇得踢歐聯喇!

The most handsome prime minister in the history of micronations

自由民主聯盟

樂親王

W幣

1萬

存款

親王二級功績勳章銅聖壽勳章國家建設獎章中秋月兔商業證

可能未到十六強已經比人炒左

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

達爾文 發表於 2018-11-28 22:39
可能未到十六強已經比人炒左

曼聯老細唔捨得畀解約費咋

The most handsome prime minister in the history of micronations

自由民主聯盟

孝親王

司政處處長(司政)

歷史文物局局長

慈佑堂市長

快樂園市長

W幣

存款

1萬

親王一級黃統建國大勳章御林軍事團官佐勳章二級功績勳章銀聖壽勳章住戶證

關二哥 發表於 2018-11-28 22:57

曼聯連年俾解約費俾到手軟

自由民主聯盟

樂親王

W幣

1萬

存款

關二哥 發表於 2018-11-28 22:57

唔好睇小摩三季

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

如果摩四季係咪會降班

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

仲尼 發表於 2018-11-29 18:42
曼聯連年俾解約費俾到手軟

孤寒買人,晒錢炒人

自由民主聯盟

樂親王

W幣

1萬

存款

關二哥 發表於 2018-11-29 22:19
如果摩四季係咪會降班

出現摩四季的機會仲細過獌降班

自由民主聯盟

樂親王

W幣