請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版
搜索
 請即註冊
查看: 545|回復: 3

[官方活動] VIP活動今天結束

關閉 [複製鏈接]

興寧黨

愉親王

制司處處長(司制)

W幣

3萬

存款

1萬

親王三級黃統建國勳章二級功績勳章二級慶寧藝術及文化獎章國家建設獎章中秋月兔商業證

講真,其實邊個做VIP事前冇任何計算,
真係好單純地找第一個回帖的去做
而呢個活動目的就係要令VIP成為當時焦點

二哥第一個回帖
我就以我對佢既印象畫mind map
我同二哥既認知可以話紙咁薄
可以用到既其實唔多:
「芙蓉園、和親王、靚仔(喜歡受讚賞)、虛國資歷深、好玩得」
結果搞到二哥咁唔高興
睇黎我都係唔適合再做呢啲活動……

二哥,你將會係唯一一位VIP
我會反省我既做法

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

可能是我過度反應,不應該完全抹殺你的活動,抱歉

The most handsome prime minister in the history of micronations

黃名再出發大聯盟

和親王

莫斯科大公

文化大臣

教育大臣

中央銀行管理委員

W幣

存款

3萬

親王公爵一級黃統建國大勳章金聖壽勳章銀聖壽勳章長期之杖中秋月兔狗年金幣景區工作襟章住戶證傳媒證商業證

然而,因為活動無人參加,而衍生出我是老屁股/人品差/不受歡迎...... 難免令人不快

The most handsome prime minister in the history of micronations

嘉穎伯爵

W幣

存款

伯爵銀聖壽勳章中秋月兔住戶證社團證

可能下一期既主角就唔係二哥